Een medisch pedicure

Wat is dat eigenlijk?

Als medisch pedicure houden wij ons, naast de gewone pedicurebehandelingen, bezig met specialistische behandelingen. U kunt hier denken aan:

Als medisch pedicure zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie voor de Pedicure, genaamd ProVoet. Daarnaast staan wij vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). .

Zorgverleners en consumenten kunnen door middel van het Kwaliteits Register voor de Pedicure gericht zoeken. Voor zorgverzekeraars biedt een registratie in het Kwaliteitsregister een garantie voor kwaliteit. Om geregistreerd te blijven moeten wij binnen een periode van drie jaar accreditatiepunten behalen. Op deze manier blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Voor specialistische voetproblemen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij kennen de juiste technieken, wij beschikken over de beste materialen en zijn wij op de hoogte van de verschillende contra-indicaties. Hierdoor weten wij precies wanneer wij iemand moeten doorverwijzen naar andere disciplines.

In ons bedrijf leven wij de huidige regels op de gebieden van kwaliteit, veiligheid, arbo- en milieubeleid streng na. Zo kunnen wij u garanderen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft!

Diensten

& Behandelingen

risicovoet.jpg

Diabeet, Reuma, Risicovoet

Voor diabetes en reumapatiënten is een normale pedicurebehandeling vaak niet voldoende. Deze voeten hebben een speciale behandeling nodig.

De diabetesvoet

Bij diabetespatiënten is de bloedsomloop in de voeten en benen vaak verminderd...

Lees verder
oncologie.jpg

Oncologische voetverzorging

Waarom uw voeten speciale aandacht nodig hebben:

Tijdens de behandeling van kanker kunnen veranderingen aan de huid en nagels optreden. Chemotherapie komt in het hele lichaam en zal dus ook gezonde cellen aantasten, schade aan gezonde celle...

Lees verder
nagelreparatie.jpg

Teennagelreparatie/correctie

Zodra het zomer wordt komen de open schoenen en teenslippers weer uit de kast. Niet iedereen is hier even blij mee. Wanneer men kampt met nagelaandoeningen stopt men de tenen het liefst ver weg in gesloten winterschoenen.

Heeft u hier al t...

Lees verder
ingroeiendeteennagel.jpg

Ingegroeide Teennagel

Zorg voor een goede verzorging van uw voeten

Om uw voeten in top conditie te houden kunnen wij u helpen om een ingegroeide teennagel te voorkomen. In ons Centrum Medisch Pedicure in Den Haag is een ingegroeide teennagel zo...

Lees verder
2.jpg

Nagelbeugeltechniek

Wanneer u last heeft van een ingegroeide of een sterk rond gegroeide teennagel dan kunt u bij ons terecht voor een nagelbeugel. Een nagelbeugel helpt de groei van de nagel te reguleren en helpt de druk te verminderen.

De beugel wordt op maa...

Lees verder
3.jpg

Orthese

Een orthese gebruikt men om pijnpunten te ontlasten. Een orthese wordt gemaakt van siliconen, een glad en zacht materiaal wat prettig aanvoelt aan de toch al zere voet.

Verder kan de orthese gebruikt worden bij: • een likdoorn, op, onder of...

Lees verder