Een cosmetisch pedicure

Wat is dat eigenlijk?

Een cosmetische voetverzorging is een moment voor jezelf: een weldaad voor de voeten en een uitstekende manier om voeten aangenaam te verwennen maar ook een manier om stress te bestrijden.

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat uw voeten allemaal voor u doen? Ze brengen u overal naartoe! Goede voetverzorging is erg belangrijk. Vindt u niet dat ze meer aandacht verdienen dan de dagelijkse douchebeurt? Een verzorgende behandeling van uw voeten geeft u bovendien een ontspannen gevoel. Wilt u uw voeten echt de aandacht geven die ze verdienen? Maak dan regelmatig een afspraak.


Diensten

& Behandelingen

702.jpg

Schimmelnagels Laseren

Tobt u al tijden met een problematische schimmelnagel maar weet u niet meer wat te doen? U heeft misschien al diverse pogingen ondernomen om de schimmelnagel te behandelen maar tot uw spijt heeft niets effect gehad. Langdurige behandelingen, zalfj...

Lees verder
403.jpg

GelColor by O.P.I.

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heeft u geen tijd om uw nagels telkens opnieuw te lakken? Of wilt u op vakantie geen zorgen maken over uw nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Lees verder
09.jpg

Reguliere voetverzorging

Staat u er weleens bij stil dat uw voeten gedurende de dag behoorlijk wat te verduren krijgen? Ze dragen u overal naar toe. Als u aan het werk bent, het huishouden doet, gaat shoppen of sporten. U loopt waarschijnlijk veel meer dan u denkt waardoo...

Lees verder